Яна Маринова ще бъде специален гост на Лятно Кино в Квартала

На 10 август 2018 в кв.Чайка, до бл.27 ще бъде прожектиран новият български филм „Привличане“.

Една от главните роли в този филм играе талантливата актриса Яна Маринова, която ще бъде специален гост на „Лятно Кино в Квартала“ и ще изгледа филма заедно с вас под открито небе.

Сюжетът на филма разкъсва любовта на младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) между училището, което баща й е основал и миналото й на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците – обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева).

Яна Маринова и Койна Русева в пряка конкуренция? Заслужава се да се види! Още повече, че актьорския състав се допълва и от Владимир Пенев, Клои Рахал, Башар Рахал, Луиза Григорова, Александър Сано, Николета Лозанова, Радина Боршош, Живко Симеонов,и Живко Сираков.

Прожекцията започва в 21 ч., но ви препоръчваме да заемете места пред екраните по-рано. Доведете приятели, вземете си доброто настроение и нещо за сядане!

Проектът „Лятно Кино в Квартала“ е част от културния календар на Община Варна.